Bedingungen

Betaling
Canna Mure España ontvangt online betalingen met Visa, Mastercard, Visa Electron, MasterCard Debit.

Alle bedragen op de website zijn inclusief BTW.
De website gebruikt de volgende valuta’s voor prijzen:
Spanje-EURO (EUR)
Denemarken-Deense KRONEN (DKK)

Canna Mure España maakt gebruik van een beveiligde betalings server die alle informatie versleutelt met SSL-protocol, wat betekent dat uw gegevens veilig zijn en niet kunnen worden gelezen door andere exogene.
De eigen website van canna Mure España maakt ook gebruik van versleuteling met SSL-protocol.

Levering
Aflevering van de bestelde bestelling wordt afgeleverd op het door de aanbestedende dienst opgegeven afleveradres. Als een of meer van de door u bestelde artikelen op het moment van bestellen uitverkocht zijn, zullen wij contact met u opnemen om te horen of u wilt wachten tot de overige producten in voorraad zijn of dat u een restitutie wilt voor de ontbrekende producten. We zullen u dan onmiddellijk via e-mail informeren als dit het geval zou moeten zijn. Uw pakket wordt verzonden met een verzendbedrijf en niet met reguliere post.

De levertijd voor uw bestelling is 1-4 werkdagen.

Hoe de producten te verzenden:

De levering van goederen van het canna España wordt geacht te hebben plaatsgevonden wanneer de consument de goederen heeft verkregen. Het risico en de verantwoordelijkheid voor goederen die gekocht zijn bij de canna España gaat eerst naar u als consument op het moment van levering.

De vracht is afhankelijk van het land van levering, de verzendmethode en de bestelgrootte.

Mochten er geen goederen verschenen zijn, dan u contact opnemen met GLS en het tracking nummer ontvangen per bestelling of contact opnemen met canna Mure España per mail: [email protected]

Canna Mure España verzendt goederen met de volgende producten: GLS.
De vracht is DKK 50.

herroepingsrecht
Een 14-daagse volledig recht van retour wordt verleend op de gekochte goederen op de website: https://cannamor.nl/ tenzij anders overeengekomen of vermeld op uw bestelling.
De periode van 14 dagen begint op de dag waarop de bestelling is afgeleverd. Het verzoek tot vervallenverklaring moet ons uiterlijk 14 na de levering worden meegedeeld en zijn ons in de handen laatste 14 dagen nadat we zijn geïnformeerd over uw gebruik van het herroepingsrecht.

Als u meerdere verschillende artikelen in één bestelling hebt besteld, maar ze worden afzonderlijk geleverd, wordt de deadline uitgevoerd vanaf de dag dat u het laatste object ontvangt.

Het herroepingsrecht wordt kwijtgescholden indien:

  • Verzegelde producten zijn verbroken na levering en producten voor gezondheidsbescherming of hygiëne redenen zijn niet geschikt om te worden teruggestuurd door gebroken zegel.
  • Producten die waarschijnlijk snel achteruit gaan of verouderen, bijvoorbeeld Ijs en gebak.

U u op de hoogte stellen als u uw herroepingsrecht wilt gebruiken door een e-mail te sturen naar [email protected] de kennisgeving vermeldt duidelijk uw wens om gebruik te maken van het herroepingsrecht.

Let op: eventuele retourkosten zijn voor rekening van de koper zelf. U krijgt de verzendkosten niet terug als u een deel of al uw aankoop ongedaan maakt.

Terug
Het artikel moet worden geretourneerd in dezelfde staat als het werd ontvangen zo nieuw en ongeopend.
Neem bij terugkomst contact op met uw bedrijf:

Canna Mure España SL
Calle Moscatel 10, 1
29631 Arroyo de la Miel
Spanje
TEL: + 34 653 663 315

OBJECT VOORWAARDE BIJ RETOUR

U bent aansprakelijk voor de verslechtering van de waarde van de goederen ten gevolge van een andere behandeling dan nodig is om de aard, de kenmerken en de functie van het artikel vast te stellen. Dit betekent dat u het product op dezelfde manier moet proberen als wanneer u in een fysieke winkel handelt.

Als het product wordt getest in aanvulling op wat hierboven is beschreven, wordt het beschouwd als gebruikt en van verminderde waarde. Dit betekent dat wanneer u de aankoop ongedaan maakt, u een kleiner deel krijgt of geen van de geretourneerde aankoopbedrag. Het is aan canna Mure España SL om de conditie van het product te beoordelen

Klachten

Wij raden aan dat u na ontvangst van uw zending controleert of het artikel tijdens het transport is beschadigd. Alle claims over beschadigde producten dienen binnen 48 uur na ontvangst van de goederen schriftelijk te worden ingediend.

Klachten over het product en de toestand van de goederen moeten ook binnen 48 uur na ontvangst van de goederen worden meegedeeld aan het canna España. De vordering en het herroepingsrecht worden opgeheven door een onjuiste of ongebruikelijke werking van het product.

Neem bij terugkomst contact op met uw bedrijf:

Als u uw aankoop ongedaan maken, krijgt u uw geld terug. Als het artikel een bijzondere waardevermindering heeft ondergaan, wordt het bedrag afgetrokken waarvoor u aansprakelijk bent.

Wij vergoeden alle betalingen die van u zijn ontvangen, inclusief bezorgkosten (dit geldt echter niet voor extra bezorgkosten in gevallen waarin u een andere leveringsmethode hebt gekozen dan de goedkoopste standaard levering die wij aanbieden), niet later dan 14 Dagen vanaf de dag dat we uw bericht hebben ontvangen dat u de afspraak ongedaan wilt maken.

Wij zullen deze terugbetaling uitvoeren met hetzelfde betaalmiddel als u hebt gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd.

We kunnen de restitutie inhouden totdat we de retourzending van de goederen hebben ontvangen, tenzij u eerder bewijs hebt overgelegd dat zij deze hebben teruggezonden.

Als u de aankoop van een artikel ongedaan wilt maken, moet het artikel worden verzonden naar:

BEDRIJFSINFORMATIE
Canna Mure España SL
Calle Moscatel 10, 1
29631 Arroyo de la Miel
Spanje
TEL: + 34 653 663 315
CIF: B93549210

Mijn winkelwagen Item verwijderd. Undo
  • No products in the cart.
[]