Takeachoice multi lotion Jan nr. 2 pijn + 30ml.

25.00

Takeachoice multi lotion is een lotion die zeer effectief tegen huidbeschadiging en huid reparaties, als gevolg van de combinatie van natuurlijke ingrediënten en kan voordelig worden gebruikt voor de gevoelige huid.

Multi body lotion is zowel voor gebruik tegen huidbeschadiging als huid reparatie, smeren van het beschadigde gebied 4-6 keer per dag om het probleem is opgehouden. Multi lotion met CBD is ultra verzorgend voor schade aan de huid, omdat Cannabis sativa Seed Oil een uitstekend natuurlijk conserveringsmiddel en antioxidant is die de huid beschermt. Hennepzaad olie is ook bekend als een rijke bron van vitamine E.

Artikelnummer: e8ca765af69c Categorie:

Beschrijving

TAKEACHOICE MULTI LOTION Jan nr. 2 pijn

Multi body lotion is voor gebruik tegen huidbeschadiging en huid reparatie boter het gewonde gebied 4-6 keer per dag aan het probleem is opgehouden. Multi lotion met CBD is ultra verzorgend voor schade aan de huid, omdat Cannabis sativa Seed Oil een uitstekend natuurlijk conserveringsmiddel en antioxidant is die de huid beschermt. Hennepzaad olie is ook bekend als een rijke bron van vitamine E.

Takeachoice multi lotion is een lotion die zeer effectief tegen huidbeschadiging en huid reparaties, als gevolg van de combinatie van natuurlijke ingrediënten en kan voordelig worden gebruikt voor de gevoelige huid.

INHOUD

  • Geleverd in een handige pomp fles die lucht en druppelvrij is.
    Gemakkelijk doseren en super hygiënisch.
  • 2 mg. CBD per pomp druk.
    CBD 250 mg. totaal.
    THC-gehalte lager dan 0,2%
  • Gemaakt in Spanje
  • Houdbaarheid min. 12 maanden
  • Niet getest op dieren.

Voorzichtigheid moet worden betracht met allergieën voor de ingrediënten, wij wijzen elke verantwoordelijkheid voor enige. Allergische reacties die kunnen optreden bij mensen met allergieën.

Deze lotion is niet bedoeld voor het maken van diagnose, behandeling of genezing van ziekten of kwalen.

INGREDIËNTEN

Met 30ml.

Aqua (water)

Gebruikt in de formulering voor elke vorm van cosmetische en persoonlijke verzorgingsproducten. Water wordt beschouwd als een oplosmiddel dat de meeste ingrediënten oplost die verschillende voordelen voor de huid bieden, zoals voeding, zuivering, helende huidirritaties en meer. Bij het gebruik van water, gezuiverd water of gedistilleerd water in de huidverzorgingsproducten, moeten speciale voorzorgsmaatregelen worden genomen. Alleen water dat vrij is van toxines, microben en andere verontreinigende stoffen wordt gebruikt om persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica te maken.

Cannabis SATIVA zaad olie (Hennepzaad olie)

Cannabis sativa Seed Oil, bekend als een rijke bron van vitamine E, werkt als een uitstekend natuurlijk conserveringsmiddel en antioxidant die de huid beschermt. De natuurlijke Super Moisturizing Property helpt de aanwezigheid van essentiële vetzuren in dit ingrediënt uw huid met behoud van de vochtigheid. Niet alleen is cannabis sativa zaad olie zacht op de huid, maar het is ook bijna niet-allergisch en veroorzaakt zelden huidreacties.

GLYCERINE

Vriendelijk voor alle huidtypes, inclusief de vette huid. Glycerine of glycerol helpt bij het voorkomen of bestrijden van droge huid. Afgezien van de behandeling van huidaandoeningen zoals verschillende soorten infecties, rimpels, fijne lijntjes, droogheid, etc trekt de glycerine vocht aan de huid. Terwijl het voeden van uw huid, het voegt ook celgroei, die uiteindelijk helpt bij het proces van huid genezing. Wat meer is, de glycerine helpt ook om de elasticiteit van de huid te verbeteren en geeft het een jeugdige uitstraling.

Oenothera BIENNIS olie (Primrose olie)

Verjongende en energieke, Primrose olie is koud geperst uit de zaden van de Oenothera biennis plant. Met cosmetische en actuele toepassingen voedt en hydrateert Primrose de huid, de hoofdhuid en het haar terwijl het de gezonde en heldere huid bevordert met een verbeterde elasticiteit. Regelmatig gebruik van deze olie houdt de huid gehydrateerd, voorkomt acne uitbarstingen, vermindert littekens, reguleert het genezingsproces en kalmeert elke vorm van huidontsteking.

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS olie (zoete amandelolie)

Zoete amandelolie, uitsluitend uit eetbare amandelen, is populair om te gebruiken voor haar-en huidverzorging. De natuurlijke allergie-vriendelijke eigenschappen maken deze milde olie een ideale keuze voor Om donkere kringen te verwijderen. Een zachte wrijving op de huid krijgt het volledig geabsorbeerd en maakt het geschikt voor de diepe cleansee. Door de lichte penetratie van zoete amandelolie komt het diep in de huid, wat de zachtheid en zuivering van de poriën verhoogt.

NATRIUMSTEAROYL LACTYLAT

Natriumstearoyl Lactylat is de perfecte emulgator voor alle soorten natuurlijke producten, die een unieke huid vochtigheid geeft en een glad gevoel laat na de toepassing. De absolute luchtvochtigheid en het bloedings effect maken het een zeer goede keuze voor alle huidverzorgingsproducten die gericht zijn op een veelzijdig vochtgehalte. Het is vanwege de interactie met zetmeel en eiwitten, die kunnen helpen natrium en lactylaat om de textuur van een product te wijzigen. Deze vochtbarrière biedt ook een verbeterde verlengde afgifte, wat een frisse geur voor een lange tijd geeft.

GLYCERYL STEARAAT

Deze crème, of wit gekleurde Wax in vaste vorm, is een zelf-emulgerende compound, die vaak wordt aangetroffen in lotions, make-up Base, mascara, pudding, haar balsem en zonnebrandcrème producten. Als smeermiddel op het oppervlak van de huid is glyceryl stearaat verantwoordelijk voor het geven van de huid een zachte, soepele en gladde verschijning. De aanwezigheid van glyceryl stearaat vermindert het verlies van water uit de huid door te fungeren als een barrière en dus houden het gehydrateerd de hele tijd.

BENZYLALCOHOL

Deze kleurloze vloeistof wordt natuurlijk geproduceerd door veel planten, als een milde aangename aromatische geur. Bovendien, benzylalcohol alcohol is ook een klein ingrediënt in bepaalde essentiële oliën, zoals roos, jasmijn, neroli, enz. Gebruikt als geur component, oplosmiddel, conserveringsmiddel en Viscositeits afnemend middel. Benzylalcohol wordt gebruikt als een van de ingrediënten in make-up en dagelijkse huidverzorging. Daarnaast kan het ook worden gebruikt als een antibacteriële conserveringsmiddel in persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica om microbiële besmetting te voorkomen. De meest gevoelige producten omvatten lotions en crèmes, die in potten, en dus toegepast op de huid met de vingers en vaak geopend.

CETYL ALCOHOL

Vaak verkeerd begrepen voor het hebben van dezelfde droog effecten als het toepassen van alcohol op de huid, cetylalcohol alcohol is, integendeel, de beste vriend van de huid! Met hydraterende en verzorgende eigenschappen die goed zijn voor haar en huid, is cetylalcohol alcohol een prachtig product dat de huid soepel laat aanvoelen. Het geeft lotion en crèmes een betere smering en maakt het product vaak dikker. Afkomstig van plantaardige oliën zoals kokosolie of palmolie, wordt cetylalcohol soms ook palmitylalcohol genoemd.

TOCOFEROL

Tocoferol is niet alleen een verbinding; Het is een samensmelting van acht verschillende chemische vormen van vetoplosbare verbindingen. In de wereld van huidverzorging heet vitamine E tocoferol. Met antioxiderende eigenschappen helpt tocoferol u uw huid te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, vermindert schade door UV-beschadiging op het oppervlak van de huid, en biedt wonderbaarlijke anti-aging effecten. Het gebruik van een lotion of crème met vitamine E na zonnebrand kan helpen bij het verlichten van jeuk en ontstoken huid.

FYTOCANNABINOÏDEN

Met twee woorden – het voorvoegsel ‘ Phyto ‘ en ‘ cannabinoïden ‘, kunnen fytocannabinoïden worden gedefinieerd als de natuurlijk voorkomende cannabinoïden die worden aangetroffen in hennep-en cannabis planten. De belangrijkste reden waarom Fytocannabinoïden worden gebruikt als ingrediënt in huidverzorgingsproducten is vanwege de manier waarop ze reageren op de cannabinoïde. Hennep extracten beginnen onmiddellijk te functioneren zodra ze door uw huid worden geabsorbeerd (bijna ogenblikkelijk). Fytocannabinoïden helpen bij het genezen van een super gevoelige huid en ontstoken huidaandoeningen zoals psoriasis, droge huid, eczeem, acne en meer.

Helianthus ANNUUS zaad olie (zonnebloempitten olie)

Rijk aan beta-caroteen, Helianthus Annus-zaad olie of zonnebloempitten-olie fungeert als beschermer tegen de bacteriën die in de omgeving worden aangetroffen. Het huidige gebruik van zonnebloemzaad olie helpt de huid langdurig gehydrateerd te houden. Het gebruik van zonnebloempitten olie op de huid slechts een paar keer per week kan helpen uitstellen van de veroudering. Vooral gunstig voor de gedehydrateerde en droge huid, omdat het de vocht verduurzamings capaciteit van de huid verbetert.

ALOË BARBADENSIS blad sap poeder (Aloë Vera blad sap poeder)

Aloë Barbadensis of meer bekend als Aloë Vera, dit ingrediënt bestaat al enkele duizenden jaren en staat bekend om zijn verbazingwekkende medische doeleinden. Met een vermogen om effectief te worden gebruikt topisch als gevolg van de verbranding en wondgenezing effecten, Aloë Vera beschermt de huid tegen UV-beschadiging. Met de aanwezigheid van aloin erin, kan het tot 30 procent van de ultraviolette straling blokkeren wanneer het royaal op de blootgestelde huid wordt gebruikt. Het bevat ook veel vitaminen zoals choline, foliumzuur, A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C en E, die essentieel zijn om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en te elimineren tekenen van vroegtijdige veroudering.

Lavandula ANGUSTIFOLIA extract (lavendel bloem extract)

Een kalmerende en geurige plant die geen introductie nodig heeft, lavendel kan zowel geest als ziel kalmeren. De lavendel bloem heeft natuurlijk antiseptische eigenschappen die kunnen helpen bij het bestrijden van de bacteriën die acne en ontstekingen veroorzaken. Met zoveel gifstoffen en verontreinigingen in het milieu wordt de huid dagelijks blootgesteld aan veel schadelijke irriterende stoffen. Lavendel kan voordelig zijn als je op zoek bent naar iets om je huid mee te doen.

Salicyl zuur

Terwijl alle andere ingrediënten gewoon toevoegen aan uw strijd tegen acne, salicylzuur is het meest effectief. Deze chemische exfoliant vermindert niet alleen de grootte van de bestaande mee-eters en pses, maar het houdt ook een controle om te voorkomen dat nieuwe te vormen. Salicylzuur vermindert het aantal huidcellen in de poriën die voorkomen dat er nieuwe pses optreden. Deze uitstekende samenstelling dringt diep in de huid en het verzacht tegelijkertijd, terwijl het verwijderen van de laag van dode huidcellen op de schil laag van de huid, die uiteindelijk de gladheid van de huidtextuur verhoogt en geeft een zichtbaar helderder huid.

Sorbinezuur

Actief als conserveringsmiddel in crèmes, crèmes, make-up producten en meer, sorbinezuur is een vrij vloeiende wit kristallijn poeder. Als een wit kristallijn poeder, korrels of pellets, in zijn natuurlijke vorm, wordt sorbinezuur voornamelijk gebruikt om Oogmake-up, huidverzorging, gezichts-en haar producten te formuleren. De aanwezigheid van sorbinezuur voorkomt de groei en reproductie van micro-organismen door persoonlijke verzorgingsproducten te beschermen tegen elke vorm van vernietiging als gevolg van de bacteriën en verontreinigingen die in de omgeving worden aangetroffen.

Salvia SCLAREA olie (Clary Sage)

Salvia sclarea is ook bekend als Clary Sage Oil en is een van de meest gebruikte ingrediënten en producten. Het wordt gebruikt vanwege de eigenschappen voor het reguleren van de talgproductie, toning en vermindering van de ontsteking geassocieerd met acne.
Naast de bovenstaande voordelen is Salvia sclarea, dat oorspronkelijk afkomstig is van de noordkant van de Middellandse Zee, ook bekend om de bloeddruk te verlagen en angst-Controlling te zijn. Het is vermeldenswaard dat het wordt gebruikt als een antidepressivum, heeft antibacteriële effecten, biedt verlichting van stress en is bekend om te reguleren van de spijsvertering en nog veel meer.

Mijn winkelwagen Item verwijderd. Undo
  • No products in the cart.
[]